Okulumuz müzik öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen BALSES Müzik Yarışmasının elemeleri devam etmektedir.

İlçemizdeki okul yöneticilerimize yönelik #hedefprojelerleistanbul2023 konulu vizyon toplantısı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Mustafa USLU´nun katılımıyla Beşiktaş Anadolu Lisesi´nde gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz İstanbul Ticaret Odasına ait BTM merkezini ziyaret ederek girişimcilik hakkında bilgi aldılar. Bizleri ağırlayan BTM direktörü İbrahim Elbaşı´na teşekkür ederiz.

Çocuklarımızın okul başarısını arttırmak, onlar için en iyi eğitim şartlarını sağlamak, öğrencilerimizi hızla gelişen teknolojiye ayak uydurmalarını sağlayarak , milli, manevi ve ahlaki değerlere sahip bireyler olarak yetişmeleri için veli toplantısını gerçekleştirdik

Kas

Okulumuzda robotik eğitiimi için ön kayıtlar başlıyor.

Kayıt başvuruları için fizik öğretmenimiz Nuri GENGÖL´e veya kimya öğretmenimiz Filiz ERAVCI´ya müracat edilecektir.

Kas

Okulumuz ´The Duke of Edinburgh’s International´ Ödül Programı ile anlaşma imzalamıştır. Öğrencilerimiz bu heyecanlı kişisel gelişim programında fark yaratacak beceri ile donatılacaklardır!

Kas

2 Aralık 2018 Pazar günü saat 10:00-13:00 arası okulumuzda veli-öğretmen toplantısı düzenlenecektir, velilerimizin katılımını bekleriz.

Kas

Beşikaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce Peygamber Efendimizin doğumu münasebeti ile hazırlanan naat yarışmasında okulumuz öğrencisi Aleyna TAŞ ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder ayrıca canlı performansı ile öğrencimize destek veren müzük öğretmenimiz Yalçın SEZER`e teşekkür ederiz.

Video İçin Tıklayınız

Kas

Öğrencilerimzin hazırlamış olduğu Mevlidi Nebi programını gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasında emeği geçen Nuray YILMAZ ve Yalçın SEZER öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce öğretmenler arasında düzenlenen masa tenisi turnuvasında matematik öğretmenimiz Halil YAKIT turnuva ikincisi olarak okulumuzu gururlandırmıştır.

Kas

24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile çalışan ve emekli öğretmenlerimizle beraber günümüzü mutlu bir şekilde kutladık.

Kas

Okulumuz müdür yardımcısı Muharrem BAYRAK´ın Beşiktaş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevlendirilmesinden dolayı okul müdür yardımcılığımıza Orhan ASLAN görevlendirilmiştir.

Kas

Okulumuz kimya öğretmeni Hüseyin ERÇİN eşliğinde öğrencileirmiz ile TÜYAP Kitap Fuarını ziyaret ettik . Gün Işığı Yayınlarının çocuk ve gençlik yazarı İrem UŞAR söyleşisine katıldık.

Kas

İSKİ´nin yürütmüş olduğu ´Su Kullanma Bilinci´ semineri kapsamında öğrencilerimize su tasarrufu konusunda bilnçlendirme eğitimi yapılmıştır.

Kas

24 Ekim - 30 Ekim 2018 tarihleri arasında Bosna Hersek´in Maglaj şehrinde bulunan kardeş okulumuz Gazi Edhem Mulabdic Lisesine 30 öğrenci, 4 öğretmen ve okul idarecilerimiz ile iade-i ziyarette bulunduk.

Ziyaretimiz sırasında diğer Balkan ülkelerinin tarihi mekanlarını gezdik. Bulgaristan, Sırbistan, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Karadağ, Arnavutluk, Makedonya, Yunanistanda bulunan Osmanlı mirası olan eserleri inceledik. Ecdadımızın bu bölgelerde bırakmış olduğu miraslardan gurur duyduk.