Okul Rehberlik Servisimiz tarafından 9. ve 10. sınıf velilerimize yönelik alan seçimi ve meslek tercihi konusunda bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Altınbaş Üniversitesi Rektör Danışmanı Sayın Prof.Dr.Ahmet Kasım HAN, "Dünyayı Anlamak ve Yorumlamak" konusunda öğrencilerimize konferans verdiç. Değerli Hocamıza katkıalrından ötürü teşekkür ederiz.

Nis

Öğrencilerimizin 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı kapsamında çıkardıkları The BAL Post´u görüntülemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. İngilizce Öğretmenlerimize katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul Üniversitesinin düzenlediği Matematik Çalıştayına katılan öğrencilerimiz birçok akademisyenle bir araya gelerek temel bilimlere dair merak edilenleri uzamanlarından dinledi. Matematik Öğretmenimiz Derya ÜNAL´a teşekkür ederiz.

Nis

Şiir Okulda projesi kapsamında bu yıl Tür edebiyatının en müstesna şairlerinden olan Atilla İLHAN´ı şiirleriyle andık. Şiir dinletisi programı İstanbul Kültür Üniversitesi Öğretim üyesi Sayın Prof.Dr.Yakup ÇELİK´in konuşmalarıyla başladı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN´ın katıldığı etkinliğimize ilgi oldukça yoğundu. Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimize katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Nis

İstanbul Teknik Üniversite ile yapılan eğitimde iş birliği protokolü kapsamında İTÜ Proje Takımlarını okulumuza davete ederek öğrencilerimizin bilimsel merak ve keşif duygularının gelişmesini hedeflediğimiz projemizin açılış kısmına İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Nesrin KAKIRMAN ve ilçemizdeki okulların öğrencileri de katıldı. Tüm gün okul bahçemizde sergilenen projeleri inceleyen öğrencilerimiz yürütücü danışmanlarından detaylı bilgi aldı.

Ock

Sevgi ve iyilik paylaşıldıkça çoğalır! Beşiktaş Anadolu Lisesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü öğrencilerimiz, hazırladıkları kırtasiye, kışlık giyecek ve kitaplardan oluşan yardım kolilerini Şanlıurfa’da kardeş okulumuz Sabiha Özlek Anadolu Lisesi´ne gönderdiler. Katkılarından dolayı öğrenci ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

2018-2019 Eğitim dönemi “TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları” projelerimiz kabul edildi. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik eder başarılar dileriz.

Şişli Atatürk Ortaokulu ve Milli Eğitim Vakfı Basınköy Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri bugün okulumuzu ziyaret ettiler. Okul müdürümüz ve öğrencilerimiz misafirlerimize okulumuz ile ilgili bilgi verdi. Nazik ziyaretlerinden dolayı tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür eder, girecekleri liselere geçiş sınavında başarılar dileriz.

Okulumuz rehber öğretmenleri tarafından velilerimize yönelik olarak "Sınav Sürecinde Velinin Rolü" konulu seminer düzenlendi. Seminere ilgi gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Hukuk fakültesinde eğitimine devam eden mezun öğrencilerimiz fakültelerinin tanıtımı ve deneyimlerini paylaşmak için okulumuz 12. sınıf öğrencileri ile bir araya geldi. Kendisine bu keyifli sohbet için teşekkür ederiz.

Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya ŞELÇUK`un tanıtımını yaptığı "2023 Eğitim Vizyonu" toplantısına okul müdürümüz ve öğretmenlerimiz katıldılar.

10 Aralık 2016 Vodafone Park Stadı yakınlarında meydana gelen hain terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle andık.

Tarih ve sobit kulübü öğrencilerimiz Nişantaşı Üniversitesi rektörü Sayın Prof.Dr. Esra Hatipoğlu´nu ziyaret ederek projelerimiz hakkında görüştüler. Misafir perverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz.

Okulumuz müzik öğretmenlerimiz tarafından düzenlenen BALSES Müzik Yarışmasının elemeleri devam etmektedir.