İSTANBUL / BEŞİKTAŞ - Beşiktaş Anadolu Lisesi

Ağu

Turkiye'nin en büyük ve bütünsel AP uygulayıcısı olan ve Milli Eğitim Bakanlığı ile koordineli çalışan WCEP'in Genel Müdürü Sn. Volkan Cerrahoğlu'nu okulumuzda misafir ettik. Dünyanın en prestijli lise müfredatı ve diploma programlarından biri olan Advanced Placement (AP)'ın okulumuzda uygulaması için gerekli olan hazırlıklara ve planlamalara başlama kararı aldık. Tüm öğrencilerimize ve okulumuza hayırlı olmasını dileriz.

Tem

Son yıllarda artan başarı grafiği ile Boğazın incisi olan okulumuza öğrencilerimizi bekliyoruz.

Şbt

Medipol Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesi Dr. Deniz ERTEN , tarafından öğrencilerimize mühendislik bölümü ve ğitim süreci hakkında seminer  verilmiştir.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığınca desteklenen "Her Sınıfın Yetim Bir Kardeşi Var" projesi kapsamınca okulumuz 2017-2018 eğitim öğretim yılında 21, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da 23 olmak üzere toplam 44 mazlum yetimin sponsorluğunu üstlenmiştir. Gönül coğrafyamızdan seçilen mazlum yetimlerimiz için katkıda bulunan öğrencilerimize, velilerimize ayrıca Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğertmenimiz Nuray YILMAZ`a proje sorumlumuz okul müdür yardımcımız Barış ARSLAN`a teşekkür ederiz.

Ara

Aydın Üniversitesi Tıp Fakültesi Biyofizik Anabilim dalı başkanı Prof. Dr. Mustafa Tunaya KALKAN hocamız öğrencilerimizle kendini keşfetmek ve tanımak üzerine sohbet etti.

Ara

Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Canan Atılgan öğrencilerimize Mühendislik bilimi üzerine bilgilendirme semineri düzenledi.

Ara

"Mevlid-i Nebi" haftası münasebetiyle düzenlenen naat okuma yarışmasında dereceye giren öğrencimiz Arzu Özen ödülünü Beşiktaş Kaymakamı Sayın Önder Bakan'ın elinden aldı.

Kas

Öğrencilerimiz Bosna Hersek kardeş okul gezisi sırasında Dobrownik'i gezerek oradaki kültürel miraslarımız hakkında bilgi sahibi oldular.

Kas

Beşiktaş Anadolu Lisesi İngilizce Zümremizin düzenlediği BALMUN 2019 (Model Birleşmiş Milletler) konferansı güzel bir kapanış töreninin ardından sona erdi.

Kas

Seminer döneminde programlanan müze gezisi kapsamında Kariye müzesi, Tekfur Sarayı Müzesi ve Koç müzesini ziyaret ettik.

Kas

Geleceğimize ışık tutan çok kıymetli öğretmenlerimizin gününü emekli öğretmenlerimizin katılımıyla kutladık.