Ock

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Elektrik-Elektronik Fakültesi ile başta bilim olmak üzere eğitim,sanat,spor ve kültür alanlarını kapsayan işbirliği protokolü imzaladık.

Protokol anlaşmasını İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi Dekanı Sayın Prof.Dr.Serhat ŞEKER ile Okul Müdürümüz Mehemet Emin DÖRTBUDAK imzaladı.

Bu anlaşma kapsamında, okulumuzda eğitim ve öğretim gören öğrencilerimizin İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesi ile ortaklaşa bilimsel çalışma,araştırma projeleri yürütülmesi amaçlanmıştır. Bu anlamda öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik tertip edilecek eğitici ve öğretici seminer,panel ve konferanslar için İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik-Elektronik Fakültesince akademik destek sağlanacaktır.

İşbirliği protokolümüzün amaçları ve maddelerini yönetmek konusunda İTÜ Elektrik-Elektronik Fakültesi adına Elektrik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi, Elektrik Makineleri Laboratuvarı ve Eletrikli Araç Takımı Sorumlusu Sayın Yrd.Doç.Dr. Derya Ahmet KOCABAŞ sorumlu koordinatör olarak belirlenmiştir.

Ziyaretimiz sırasında Türkiye´nin sayılı laboratuvarlarından olan Elektrik Makineleri Laboratuvarlarını da ziyaret ederek laboratuvar ve elektrikli arabalar hakkında bilgi aldık.

Eğitimde İşbirliği Protokol´ü anlaşmamıza katkı sunan;

Sayın Prof.Dr.Serhat ŞEKER´e,

Sayın Yrd.Doç.Dr. Derya Ahmet KOCABAŞ´a

Okul Aile Birliği Başkanımız Yelda KAYA´ya okulumuz adına teşekkür ediyor, anlaşmamızın okulumuz için hayırlı olmasını diliyoruz.

Ock

"Her sözcük kitap ayracı gibi durur hayatımızda, ´Nerde kalmıştık´ deriz ve sözcükler aleminde dolaşmaya devam ederiz."

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün başkanlığında yürütülen ve okulumuzda uygulanan "Sözlük Özgürlüktür" projesi kapsamında okulumuzda pano çalışması,konferans,sözlük okuma etkinliği gibi birçok faaliyet düzenlenmektedir. Bu faaliyetlerden biri de okulumuz Kimya Öğretmeni Hüseyin ERÇİN´in hazırlamış olduğu "Sözlük Özgürlüktür" temalı kitap ayracı olup öğrencilerimize kitap okumaya teşvik mahiyetinde anlamlı bir sömestir tatil hediyemiz olacaktır.

Kimya Öğretmenimiz Hüseyin ERÇİN´e teşekkür ederiz.