TELAFİ SINAV TAKVİMİ 2018

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYRULUR:

1-              BÜTÜNDERSLERİNAĞIRLIKLIYILSONUNOTORTALAMASI50’NİNALTINDAOLANÖĞRENCİLERTELAFİ SINAVLARINA GİRMEK ZORUNDADIR.

2-              NOTORTALAMASI50’NİNÜZERİNDEOLANÖĞRENCİLERİSTEDİKLERİDERSLERDENTELAFİSINAVLARINA ORTALAMALARINI YÜKSELTMEK İÇİN GİREBİLİRLER.

3-              BÜTÜNDERSLERİNAĞIRLIKLIYILSONUNOTORTALAMASI50’NİNALTINDAOLUP3DERSTENBAŞARISIZOLAN ÖĞRENCİLER 3 DERSTEN SORUMLU OLARAK BİR ÜST SINIFAGEÇERLER.

4-              TELAFİ SINAVLARI 5.DERS NOTU OLARAK KABUL EDİLECEĞİNDEN DOLAYI NOT ORTALAMASINA  (OLUMLU YA DA OLUMSUZ) ETKİ EDECEKTİR.

5-              TELAFİ SINAVINA GİRECEK ÖĞRENCİLERİMİZ SALI GÜNÜNE KADAR OKUL İDARESİNE GİRMEK İSTEDİĞİ DERSE YA DA DERSLERE DAİR DİLEKÇELERİNİ TESLİM ETMELERİ GEREKİR.

24-05-2018

Yayın: 04.01.2018 - Güncelleme: 24.05.2018 12:44 - Görüntülenme: 491