Tecrübeli ve Dinamik Öğretmen Kadromuzla Size Görkemli Bir Gelecek Sunuyoruz!

Bilgiye ulaşmada en önemli etken olan öğretmenler, bir eğitim kurumunun en önemli unsurudur. Eğitim ise ciddi ve zamana bağlı bir süreçtir. Başarı bu sürece ve performansa ayak uydurabilecek bir kadro ile sağlanır.

Okulumuzda yabancı dil eğitimleri İngilizce,Almanca ve Fransızca öğretebilme bilgi ve becerisine sahip, tecrübeli, öğretmenler tarafından verilmektedir.

Beşiktaş Anadolu Lisesi size görkemli bir gelecek sunuyor. Okulumuz tecrübeli öğretmen kadrosu, rehberlik hizmetleri, profesyonel sosyal etkinlik anlayışı ile en iyi Ünivesiteleri hedefleyen öğrencilerini görkemli sonuçlar ile tanıştırıyor.

Donanımlı, aktif, öğrenci ile ders içi ve ders dışı zamanlarda güçlü iletişim kuran, danışmanlık vasfı yüksek, derslerin verimli ve kaliteli geçmesini sağlayan, alanında uzman genel kültüre hakim birbirinden kıymetli 48 kişilik idareci ve öğretmen kadromuzla öğrencilerimizi başarıya taşımak için burdayız.

28-06-2018

Yayın: 28.06.2018 - Güncelleme: 28.06.2018 13:22 - Görüntülenme: 1040