Kas

01.12.2019 tarihinde okulumuzda 1. dönem veli toplantısı düzenlenecektir. Velilerimizin katılımını beklemekteyiz

Eyl

27 Mayıs 2019 Pazartesi 3.ders saatinde yapılacak olan Matematik sınavının oturma düzeni aşağıdaki linklerde sıralanmıştır.

22 Mayıs 2019 Çarşamba 7.ders saatinde yapılacak olan Seçmeli Yabncı Dil ile Felsefe sınavlarının oturma düzeni aşağıdaki linklerde yer almaktadır.

21 Mayıs Salı 3.ders saatinde yapılacak olan Biyoloji ortak sınavının oturma düzeni aşağıdaki linklerde bulunmaktadır.

09 Mayıs 2019 tarihinde okulumuzda yapılan genel kazanım deneme sonuçlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Ayrıca öğrencimizin deneme karne sonuç belgesini muharrembayrak26@gmail.com adresine mail atarak talep edebilirsiniz.

Deneme oturma planını görüntülemek için aşağıdaki linkleri tıklayabilirsiniz.

11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde İstanbul`daki liselerin katılımna yönelik Beşiktaş Anadolu Lisesi olarak Liselerarası Satranç Takım Turnuvası düzenleyeceğiz. Takımlar 4 asıl ve 1 yedek sporcudan oluşur. Turnuva 6 Tur takım isviçre sistemiyle düzenlenecektir. Katılım 20 takımla sınırlı olup, kayıtlar istanbul.tsf.org.tr internet sitesinden online kayıt yöntemiyle haberin devamında başlamıştır. Detaylı bilgi turnuva yönergesinde yayımlanmıştır.

Değerli Velimiz,

2018-2019 eğitim ve öğretim yılı ikinci döneminde güncellenen yönetmelikler gereğince öğrencilerin Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygun görülen ve aşağıda liste halinde belirtilen kurum/kuruluşlarda, velisinin bilgisi dahilinde, kendi ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda okul dışında gerçekleştirdiği etkinlikler e-okul Yönetim Bilgi Sistemi Sosyal Etkinlik Modülüne işlenecektir.

Öğrencilerin Okul Dışında Sosyal Etkinlik Yapabileceği Kurum ve Kuruluşlar

1)Milli Eğitim Bakanlığına Bağlı Kuurm ve Kuruluşlar

2) Gençlik ve Spor Bakanlığına Bağlı Kurum ve Kuruluşlar

3) Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına Bağlı Kurum ve Kuruluşlar

4)Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına Bağlı Kurum ve Kuruluşlar

5)Kültür ve Turizm Bakanlığına Bağlı Kurum ve Kuruluşlar

6)Üniversiteler

7)Belediyeler

8)Sivil Toplum Kuruluşları

9)Diğer Resmi Kurum ve Kuruluşlar

Öğrencilerin, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygun görülen kurum ve kuruluşlarda gerçekleştirdikleri bilimsel, kültürel, sanatsal ve sportif etkinlikler ile toplumsal hizmet çalışmalarını aşağıda yer alan linkteki SOSYAL ETKİNLİKLER BİLGİLENDİRME FORMU (Ek-1) ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

e-Okul Yönetim Bilgi Sistemi Sosyal Etkinlik Modülüne işlenebilmesi için ekte yer alan Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formunun (Ek-1) ilgili kurum tarafından doldurulup, onaylanmaqsı ve aslının veli tarafından Okul Müdürlüğümüze teslime edilmesi gerekmektedir.

Sosyal Etkinlik Bilgilendirme Formunun geçerli olabilmesi için ilgili kurum/kuruluşça formda istenilen bilgilerin eksiksiz doldurulması gerekmektedir.

2018-2019 Eğitim - öğretim yılı I.Dönem II.Ortak sınav takvimini aşağıdaki linke tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.

Ortak Sınav Takvimini Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Eyl

03.12.2018 tarihinden itibaren uygulanacak olan sınıf ders programlarını aşağıdaki linki tıklayarak görüntüleyebilirsiniz.