Kardeş Okul Ziyaret ve Balkan Kültür Gezimiz

OKULUMUZU ZİYARETE GELEN BOSNA HERSEKTE’Kİ KARDEŞ OKULUMUZ  MAGLAJ GİMNAZİJA EDHEM MULABDİC  MİLAGDİÇ LİSESİNİ ZİYARETE GİDİYORUZ.

OTOBÜS İLE YAPILACAK OLAN GEZİMİZDE BALKANLARDAKİ TARİHİ ESERLERİMİZ VE MİRASIMIZ ZİYARET EDİLECEKTİR.  GEZİ İSTİKAMETİNDE BULUNAN 6  ÜLKE VE 12 ŞEHİR ZİYARETİ  PLANLANMIŞTIR.

6 ÜLKE 12 ŞEHİR VE BALKANLARIN EN GÜZEL ŞEHİRLERİ

GEZİLECEK ÜLKELER: YUNANİSTAN (Selanik,Kavala)-MAKEDONYA (Üsküp,Ohrid,Manastır)-KOSOVA (Priştina)-BOSNA HERSEK(Saraybosna,MaglaJ,Mostar)-KARADAĞ ( Budva,Kotor)-ARNAVUTLUK (Tiran)

5 GECE KONAKLAMA-1.Gece  Üsküp,  2.3 ve 4. geceler kardeş okul öğrenci evlerinde misafir edilecek, 5. Gece Kotor da konaklama,  Konaklamalarda kahvaltılar dahil  diğer günler ise kardeş okulumuz tarafından karşılanacaktır.

RESMİ GÖREVLİ PASAPORTU(GRİ PASAPORT VİZE RESMİ ZİYARET OLARAK ALINACAK OKULUMUZ TARAFINDAN)

Belirtilen ziyaret ücreti kişi başı :   195  Euro

Sorumlu İdareci : Barış ARSLAN