E-TWİNNİNG KULÜBÜNDEN “BEYOND STEREOTYPES” İSİMLİ YENİ BİR PROJE!

E-twinning Kulübü Rehber Öğretmenleri Çiğdem TÜMÖZ VE Tuba ÖNAL’ın eşliğinde, 9/A ve 10/E sınıflarımızdan oluşan öğrencilerimizle ; “Beyond Stereotypes” isimli bir projeyi, aralarında İtalya, Fransa, Romanya ve Yunanistan’ın da yer aldığı ülkelerle ögretmenlerimizin rehberliğinde sürdüreceğiz. Ögrenci grupları ile başlatılan projenin temal amacı ise; E-twinning Portali üzerinden çalısmalar yaparak farkli kültürlerle ilgili, ögrencilerin mevcut fikirlerini paylaşmak, böylece diger ülkelerin kültürleri hakkında kazanımlar elde etmek.

Bu anlamda E-twinning Külübü olarak  bizler de ülkemiz ile ilgili düşüncelerimizi diğer ülkelerdeki öğrencilerle paylaşarak kültürümüzü tanıtmayı amaçlıyoruz.

Projenin son aşamasında ise projeye dahil olan öğrenciler kendi ülkelerinin kültür bilgilerini İngilizce olarak anlatan videolar çekip, Portal üzerinden paylaşacaklar.

Projenin hayata geçirilmesinde emeği geçen İngilizce Öğretmenlerimiz Çiğdem TÜMÖZ ve Tuba ÖNAL´a teşekkür ederiz.

16-01-201816-01-201816-01-2018

Yayın: 16.01.2018 - Güncelleme: 16.01.2018 19:29 - Görüntülenme: 311