Değerli Öğrencilerimize Mesaj... Hoş Geldiniz!

Sevgili Gençler,

Çağımız bilgi ve teknoloji çağıdır. Dünya milletlerine baktığımızda onların büyük bir teknoloji ve bilim yarışı içinde olduklarını görüyoruz. Gelecekte önder olacak, dünyaya yön verecek milletler bu yarışı önde götüren milletler olacaktır. Bu yarışta avantaj sağlayan en önemli unsur yetişmiş insan gücüdür. Gelecekte bugünden daha karmaşık bilgi ve teknolojileri kullanmak zorunda olacak sizler, kendinizi bugünden yetiştirmek zorundasınız. Amacımız, sizlerin kendi ayakları üzerinde dik ve sağlam durabilen, mesleğini edinmiş yetişkinler olarak hayata adım atmanızı sağlamaktır. Aynı zamanda geleceğimiz olan sizlerle vatanımızın bekasını ve hürriyetini teminat altına almaktır. Bu gayelerimizin gerçekleşebilmesi için idareci, öğretmen ve tüm personelimizle gerektiğinde gece gündüçalışacağız. Gerek donanımsal ihtiyaçlar, gerekse eğitim açısından yapılması gereken ne varsa yerine getirmeye, sizlere en uygun eğitim ortamını hazırlamaya gayret edeceğiz.

Size düşen vazifenin de çok çalışmak ve kendinizi mümkün olan en üst düzeyde yetiştirmek olduğunu unutmayın!

Beşiktaş Anadolu Lisesi ailesine HOŞ GELDİNİZ!

OKUL YÖNETİMİ

03-08-2018